Referenties

Telkens vinden ze toch weer net dat ene product waar we zelf niet op gekomen waren en waarmee wij ons onderscheiden in de markt. Echt top!

Martin van Acht

Tegema Group

We stellen met regelmaat best wel ingewikkelde vragen over de (on)mogelijkheden van bepaalde promotieartikelen. En telkens weer komt CreaGivity met een antwoord. Dat is heerlijk samenwerken zo.

Liesbeth van Zeeland

Holla Advocaten

Op basis van onze zoekvraag ontvingen we van CreaGivity een uitgebreid en origineel voorstel. Dat hadden we in deze vorm nog niet eerder meegemaakt. De keuze was daarna snel gemaakt.

Danielle Visser

Interfood Holding B.V.

De logistiek rond de aanlevering van promotionele producten is bij een groot bedrijf als Herbalife best ingewikkeld. Alles moet kloppen, van de vooraanmelding tot de barcodes op de dozen. CreaGivity vult dit perfect in. Complimenten!

Chantal Zandbergen

Herbalife

Wij hebben onze ‘preferred supplier’ op het gebied van relatiegeschenken gevonden! Origineel, snel en van hoge kwaliteit. Van harte aanbevolen.

Jos Nelis

Philips Jet-Net

Het is eigenlijk heel simpel met de mensen van CreaGivity: ze doen wat ze zeggen, afspraak is afspraak. Wij zijn meer dan tevreden over hoe CreaGivity de promotieartikelen en werkkleding voor onze medewerkers in de winkels regelt.

Geertjan van Haandel

Digitotaal

Bij onze musicals zoeken wij telkens opnieuw naar een mooi en verkoopbaar assortiment aan promotieartikelen. CreaGivity blijkt bij deze zoektocht keer op keer een prima sparringpartner en adequate leverancier.

Oda Mulder

Joop van den Ende Theaterproducties

CreaGivity is al jarenlang onze vaste leverancier van promotieartikelen, werkkleding en relatiegeschenken. En dat hebben ze al die tijd gedaan met behoud van originaliteit en kwaliteit. Wij kunnen ons niet beter wensen.

Peter Sakkers

Nedal Aluminium