Opslag en distributie

CreaGivity verzorgt ook uw opslag en distributie

Creagivity heeft jarenlange ervaring met de opslag en distributie van promotieartikelen.

Vanuit onze magazijnen in Oss en Oirschot bieden wij voor al uw logistieke wensen een service op maat. Of dit nu een eenvoudig en eenmalig project betreft of een permanente en frequente distributie naar meerdere filialen door het hele land. Geen probleem, u vraagt… wij draaien.

Additioneel kan er een bestelmodule worden geïnstalleerd, waardoor uw organisatie decentraal bestellingen kan plaatsen vanuit meerdere filialen. Deze bestellingen worden vervolgens door ons verzonden naar de betreffende vestiging/afdeling.

Overigens is deze bestelmodule in 9 van de 10 gevallen gekoppeld aan een unieke webshop die door CreaGivity voor de betreffende opdrachtgever is ingericht. Daartoe beschikt CreaGivity over eigen software die gratis ter beschikking wordt gesteld aan onze klanten (zie ook onder ‘leuke concepten’ op deze website).

Uiteraard is er op het gebied van automatisering nog veel meer mogelijk. Naast diverse automatische rapportages is de ijzeren voorraadcontrole vermeldenswaard. Komt uw voorraad onder een van tevoren bepaald niveau dan meldt het systeem dit automatisch en kunt u in overleg tijdig bijbestellen. Ook koppelingen met uw eigen factureringssysteem zijn mogelijk.

Maar het belangrijkste is en blijft een tijdige en juiste aflevering van het betreffende artikel op de gewenste plek. Wij zorgen er voor. Daar kunt u van op aan.