Ons team

Wie zijn wij: ons team

Ontvangen is leuk, maar geven is nog veel leuker. De menselijke emoties die daarbij om de hoek komen kijken zullen altijd blijven bestaan. Noem het maar ‘het goede gevoel’, de ‘aha-erlebnis’, de glimlach. Door op de juiste manier van deze emoties gebruik te maken kan een promotieartikel positieve associaties en sympathie oproepen voor een bedrijf, product of dienst. En dat leidt bijvoorbeeld weer tot een positiever merkimago, een hogere klantenloyaliteit, betere naamsbekendheid of simpelweg meer omzet. Maar dan moet het geschonken artikel wel origineel en/of creatief zijn en aansluiten bij de identiteit van de gever en het moment van weggeven. In dat geval volgt een glimlach op het gezicht van de ontvanger vanzelf. En alleen dan voldoet een promotieartikel aan haar opdracht.

Onze visie: “In de wereld van promotieartikelen maakt originaliteit en creativiteit het verschil. Altijd!”

Onze missie ligt letterlijk opgeslagen in onze naam. CreaGivity staat voor “Creativiteit in giveaways, relatiegeschenken en premiums”. Noem het maar CreaGiviteit. Deze CreaGiviteit in promotieartikelen kan zich op meerdere manieren manifesteren: van een eenvoudig creatief bruggetje tussen een product en een weggeefmoment tot een uniek cadeauconcept op maat. Hoe dan ook: wij zien het tot onze taak om onze opdrachtgevers maximale CreaGiviteit te geven op welk niveau dan ook. Dat is de kern van ons werk. En dat we daarbij een optimale service, scherpe prijzen en tijdige levering beloven, zien anderen wellicht tot onderscheidend vermogen, voor ons is het ‘permission to play’.

Wat mag u van ons verwachten:

– Unieke creativiteit (in product, custom made, concept of out of the box)
– State of the art productkennis (o.a. door bezoek aan internationale beurzen)
– Persoonlijke aandacht (weg van alle webshops en catalogi)
– Volledige ontzorging (van idee tot opslag en distributie)
– One stop shop (ook voor al uw standaard artikelen)

Naast ‘zoektochten op maat’ heeft Creagivity zich de voorbije jaren vooral ook toegelegd op de ontwikkeling van creatieve textiellijnen (www.creawear.nl), merchandise, loyaliteitsprogramma’s (spaarconcepten) en het inrichten en beheren van unieke webshops.

 

Creagivity wordt gevormd door Dick Wijnhoven, Joyce Poldervaart, Jacqueline Wijnhoven, Robert van Kerkhof, Inge van Haeren en Anton Wempe. Zes mensen met één passie: promotieartikelen die er toe doen. We zijn er echt helemaal gek van!