Over ons

CreaGivity staat voor ‘creativiteit in giveaways, relatiegeschenken en premiums.’ Onze werkwijze verschilt in die zin van onze concurrenten dat we gaan voor complete ontzorging van onze klanten op het gebied van promotieartikelen. En dan bedoelen we niet alleen aspecten als service, tijdige levering en scherpe prijzen. Natuurlijk zijn die (ook voor ons) erg belangrijk, maar toch vooral ook ‘permission to play.’

Uiteraard wilt u uw relatiegeschenk, give-away of textiel laten voorzien van een product- of bedrijfslogo. Maar welke techniek past dan het beste bij het door u uitgekozen artikel? Er zijn tegenwoordig immers meerdere mogelijkheden, afhankelijk van de vorm van het product en het materiaal waaruit dit bestaat. CreaGivity kent de laatste stand van de techniek en kan u optimaal informeren.

CreaGivity heeft jarenlange ervaring met de opslag en distributie van promotieartikelen.

Vanuit onze magazijnen in Oss en Oirschot bieden wij voor al uw logistieke wensen een service op maat. Of dit nu een eenvoudig en eenmalig project betreft of een permanente en frequente distributie naar meerdere filialen door het hele land. Geen probleem, u vraagt… wij draaien.

U wilt de goede relatie met uw afnemers bezegelen, het imago van uw bedrijf op alle manieren versterken en daarbij ook de naamsbekendheid verder uitbouwen. Een relatiegeschenk lijkt daarvoor een geëigend middel. Relaties kunnen een dergelijke geste immers vaak waarderen en door uw logo aan het geschenk te koppelen komt uw naam tot in lengte van jaren in beeld. Toch is enige voorzichtigheid bij het geven van relatiegeschenken geboden.