De Krypto sleutelhanger!

Privacy is een belangrijk thema in onze digitale samenleving. En je online data beschermen wordt steeds belangrijker.
Help jouw relaties een handje met het veilig houden van persoonlijke informatie dankzij de Krypto sleutelhanger.

Bijna iedere website of webshop maakt gebruik van een wachtwoord. Om die wachtwoorden allemaal te onthouden sla je ze ergens op… of je gebruikt een makkelijk te onthouden wachtwoord. Wellicht handig in gebruik, maar allerminst veilig. Op deze manier zijn wachtwoorden helaas gemakkelijk te achterhalen of te hacken.

Met de Krypto sleutelhanger is dat opgelost! Iedere sleutelhanger is voorzien van een unieke startcode en een unieke combinatie van kleine letters, hoofdletters, cijfers en leestekens. Hiermee vertaal je een eenvoudig (en gemakkelijk te onthouden) wachtwoord naar een onkraakbare inlogcode. Je hebt zowel het makkelijke wachtwoord (in je hoofd) nodig als de sleutelhanger om de vertaling te kunnen gebruiken, dus onmogelijk te achterhalen door derden.

Zelfs als je de Krypto sleutelhanger verliest is er dus nog niets aan de hand. Jouw eigen wachtwoord vormt tenslotte de basis. En je wachtwoorden blijven veilig.

De sleutelhanger is gemaakt van stevig PVC. Doordat hij klein en handzaam is, draag je ‘m gemakkelijk bij je.
Hij wordt geleverd op een uitklapbaar kaartje, per stuk verpakt in een transparante polybag. Zowel het het kaartje als de sleutelhanger kunnen volledig worden voorzien van je eigen ontwerp in full colour. Erg veel ruimte dus voor jouw boodschap, in je eigen huisstijl. Je blijft dus op een bijzondere manier zichtbaar voor je relaties!

Bij 1.000 stuks kosten ze € 0,99 per stuk + eenmalige instelkosten van € 75,-. Binnen Europa kost de verzending tijdelijk maar € 25,-. Alle bedragen zijn exclusief BTW en ontwerpkosten.

De Krypto sleutelhanger is inzetbaar als give-away op beurzen, als geschenkje aan je personeel of als sympathieke toevoeging aan je mailing. Laat je accountmanagers ze afgeven tijdens hun klantbezoeken of zet ze in een grote kom op de balie bij de receptie. Een erg effectief promotiemiddel!

Je schenkt zo letterlijk een stuk veiligheid met jouw bedrijf als uitdrager van de bescherm je online privacy boodschap. Aan wie geef jij graag een zichtbaar veilig gevoel?