Mooi overnamenieuws!

Persbericht 21-03-2019

D&J Workwear + Premium Gifts heeft de activiteiten van CreaGivity en CreaWear overgenomen.

Dick Wijnhoven (D&J) en Harry van Beek (CreaGivity/CreaWear) hebben afgelopen week de (ver)koopovereenkomst getekend en de overname is daarmee definitief en per direct een feit.

Krachtige organisatie
Op deze manier ontstaat er een grotere en krachtigere organisatie die nog beter kan inspelen op de ontwikkelingen in de vakgebieden bedrijfskleding, promotieartikelen en kerstpakketten.

Goed nieuws
In de eerste plaats is dat natuurlijk goed nieuws voor de klanten van beide bedrijven. Zij profiteren van cumulatieve ervaring, vakkennis, creativiteit en inkoopvoordeel. Alle medewerkers blijven werkzaam voor de nieuwe organisatie; daarmee behouden alle klanten ook hun vertrouwde aanspreekpunten.

Verder is het samengaan een win-win situatie, die aansluit bij de groeiambities van D&J in het algemeen en Dick Wijnhoven in het bijzonder, en de persoonlijke wens van Harry van Beek om terug te treden.

Samen verder
Voorlopig zullen zowel D&J Workwear + Premium Gifts als Creagivity/CreaWear onder dezelfde bedrijfsnamen op de markt blijven acteren. Wel is het de intentie om op korte termijn alle activiteiten vanuit de vestiging in Best te laten plaatsvinden. We houden je de komende weken graag op de hoogte.

Heb je ondertussen vragen of aanvragen voor ons?
Mail ons op info@creagivity.nl of bel ons direct op 0499-712610.

links Harry van Beek, rechts Dick van Wijnhoven (D&J)