Val in de smaak met CreaGivi-tea of Designer coffee!

Wil je aan tafel komen bij die gloeiend hete prospect? Of heb je een
warm voorstel voor je klanten? Zorg dat je boodschap aankomt met
onze CreaGivi-tea… of kom jij liever aan met echte Designer coffee?

Onze Designer coffee is in feite een mini brouwerij die je zou kunnen zien als een cross-over tussen filterkoffie en de finesse van “French press” koffie perfectie.
De koffie is verpakt in een pouch met daarin een filter en ca. 20 gram verse basis
voor een speciale koffie; genoeg voor twee overheerlijke koppen gevuld met een ware smaakexplosie. De pouch voorzien we aan de voorzijde van een label met je eigen full colour ontwerp en boodschap (inbegrepen in de prijs!).

De achterzijde bevat informatie over de herkomst en smaak van de koffie en een korte handleiding. Op de achterzijde van de pouch is ook een transparante strook te zien die aangeeft hoeveel water je toe kunt toevoegen voor een milde of sterke smaakbeleving. Naast de inhoud heb je slechts zo’n 300 ml kokend water nodig en 4-7 minuten geduld. De pouch is voorzien van een schenktuit voor het gemakkelijk schenken van de koffie of thee.
Over de kwaliteit van onze koffie en thee valt niet te twisten, over smaak natuurlijk wel…


Val in de smaak
Zowel op het gebied van koffie als thee hebben we een ruime keuze aan smaken… en ze zijn al leverbaar vanaf 200 stuks per smaak met jouw eigen full colour label:

Coffee
-Colombia (medium strong specialty coffee, dark roast)
-Brazil (medium roast fairtrade coffee)
-Honduras (fairtrade/organic coffee)
-Guatemala (finest coffee)

€ 1,65 per stuk ex. BTW en transport

Tea
-Cool Mint (organic herbal tea)
-Fruity Figs & Pineapple (organic fruit tea)
-Earl Grey (original black tea)
-Green Refreshment (organic green tea)

€ 1,65 per stuk ex. BTW en transportKwaliteit zonder compromis
Laat jouw prospects en klanten nu overal genieten van een gourmet koffie- of theebeleving, zonder een compromis te sluiten tussen kwaliteit of gemak! Het papier van de brewbags is van verantwoorde afkomst en werd gemaakt met groot respect voor de natuur. In het assortiment zijn organische theesoorten en diverse Fairtrade koffiesoorten opgenomen, zodat jouw boodschap ook op deze manier versterkt wordt. Een bakkie koffie of thee komen doen krijgt zo een compleet nieuwe dimensie.

Topkwaliteit voor een give-away prijs
Met onze promotionele selectie koffie en thee maken we gourmet smaken een uiterst betaalbare give-away, compleet met jouw etiket op de voorzijde. Vanaf 200 stuks per soort/smaak betaal je slechts € 1,65 per stuk ex. BTW en transportkosten (dat is inclusief jouw label!)

Breed inzetbaar
Bijna iedereen drinkt graag een heerlijke kop koffie of thee, waardoor deze give-away een brede doelgroep aanspreekt. De bags zijn te versturen per post, waardoor ze uitstekend voor een mailing kunnen worden ingezet. Het is een heerlijk product om uit te delen op beurzen. Geef ze mee aan je accountmanagers en laat een heerlijk geschenkje achter na een prettig gesprek. Doe je klanten een warm voorstel of bezoek je hot prospects met een speciale actie die je vermeldt op het label. Betrek ze in een promotiecampagne op je website of Facebook pagina en genereer extra bezoeken. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Zelf proberen hoe lekker ze smaken? Klik op de roze knop bovenaan deze pagina, vul je gegevens in
en wij sturen je een gratis proefmonster toe!