Beat Tradition

‘Beat Tradition’: relatiegeschenken worden creatiegeschenken

De relatie met uw klanten ervaart u als uniek. Moeten we dat dan ook niet met een uniek relatiegeschenk bekronen? Puur maatwerk dat ontsproten is aan de creatieve geesten die zich aan CreaGivity verbonden hebben. Dit is werkelijk heel veel meer dan gepersonaliseerd of custom-made; dit is werkelijk ‘uit de kunst’.

Het unieke concept van CreaGivity heet ‘Beat Tradition’ en maakt van relatiegeschenken ware creatiegeschenken. CreaGivity heeft een groep beeldend kunstenaars, industrieel ontwerpers, product designers en schilders om zich heen verzameld die hun authentieke creativiteit willen koppelen aan uw commerciële doelstelling.

CreaGivity heeft haar wortels in Eindhoven waar jaarlijks tijdens de Dutch Design Week blijkt hoeveel creativiteit hier opbruist. CreaGivity heeft hier een uitgebreid netwerk van designers en weet uw vraag voor hen zo te vertalen, dat er werkelijk unieke producten ontstaan. Zo bijzonder, dat menig klant van ons haast moeite heeft om ze weg te geven. En zo zou het altijd moeten zijn.

Eén van de betrokken designers is Lianne van Genugten: “Een goed relatiegeschenk moet een echt cadeau zijn. Het vertelt een verhaal: het verhaal over wat voor jou de relatie zo bijzonder maakt. Het relatiegeschenk maakt dat tastbaar. Het draagt een heldere boodschap uit in een mooi beeld dat door de ontvanger dagelijks gebruikt gaat worden.”

Met ‘Beat Tradition’ introduceert CreaGivity de nieuwe standaard op het gebied van écht onderscheidende promotieartikelen. Verras uzelf en uw relaties. Daag de designers uit om uw verhaal te vertalen naar een Dutch meesterwerkje. Laat vrije geesten eens werken aan iets moois als uw relatie. Dat werkt.

Lianne van Genugten heeft een avontuurlijke, vrije geest en gaat graag nieuwe uitdagingen aan. Ze is oprecht, gedreven en heeft een optimistische kijk op de wereld. Ze kijkt om zich heen zoals kinderen dat doen, en laat zich elke dag weer verwonderen. Ze stelt vragen bij zaken die voor een ander heel vanzelfsprekend zijn en komt daarmee tot nieuwe inzichten. Lianne laat zich inspireren door reizen en ontmoetingen. Samen met strategische partners in design en technologie zoekt ze intensief naar realistische en effectieve manieren om haar concepten bij te laten dragen aan de kwaliteit van leven.

>> Meer weten? >>